Dr. De Block Kurt

Dr. De Block Kurt is erkend huisarts sinds 2001. Hij werkte gedurende een jaar in een ziekenhuis op inwendige geneeskunde en spoedgevallen. Na zijn afstuderen was hij werkzaam als medisch ontwikkelingswerker in Afghanistan en in Afrika. Gedurende enkele jaren combineerde hij dit bestaan met veelvuldig bijspringen als huisarts in België : solopraktijk, groepspraktijken, wijkgezondheidscentra e.a.

 

Vanaf 2006 was Dr. De Block woonachtig en actief in het Waasland. Hij is daarna wegens familiale redenen verhuisd naar zijn thuisgebied: het Meetjesland. Vanaf 2011 is Dr. De Block aan de slag in Evergem als solo huisarts. Wegens de zware eisen van een drukke solopraktijk heeft Dr. De Block in 2016 zijn professionele activiteit bijgestuurd en kiest hij er sindsdien bewust voor om in een groepspraktijk aan de slag te gaan.

 

Dr. De Block beoefent algemene huisartsgeneeskunde. Daarnaast heeft hij specifieke interesses voor de behandeling van psychologische problemen, stressproblematiek, psychosomatische aandoeningen.

 

Uw online afspraak in enkele klikken